PROJECTES I MUNTATGES

Deixa’t assessorar pel nostre equip professional; projectes, muntatges i reformes personalitzades a mida per a pisos, cases i /o el teu negoci. Tot el què estaves buscant en mobiliari.

Els treballs que fem a mida presenten diversos avantatges que ens agradaria explicar-te:

  • S’aprofita millor l’espai: Aquest és sens dubte, el motiu principal per realitzar un treball a mida. Ja que, cada cop els pisos són més petits i necessitem aprofitar millor l’espai.
  • Disseny personalitzat i únic: El nostre equip després de conèixer les preferències del client (materials, estil, colors, etc) adaptarà cada moble, que serà únic, al seu espai amb personalitat pròpia i a l’estil de cada propietari.
  • Qualitat i durabilitat: Quan sol·licites un moble fet a mida, pots decidir la qualitat dels materials en funció del pressupost disponible. Tot i que, és cert que sempre serà més car que un moble fabricat en sèrie, t’assegures una major durabilitat degut a la seva qualitat.
  • Adaptats a les teves necessitats: Que certa és la dita “cada persona és un món”, i es que a més dels gustos i estils de cada client; també és important la forma de viure de cada persona. Per tant, hem d’aconseguir que els mobles siguin funcionals i pràctics per a cada persona i la seva vida quotidiana.
  • Emmagatzematge: L’experiència en el sector també ens ha demostrat que els mobles destinats a optimitzar l’espai són un must have que no podem passar per alt.

Dona un cop d’ull al nostre portafolis on et mostrem alguns dels projectes amb els què hem treballat!

BUY NOW